Jack Wolfskin

Wolftrail 34 RECCO ruksak

149,95 (1.129,80 kn)

Jack Wolfskin

Otkrijte sigurnost i udobnost uz Wolftrail 34 Recco ruksak!

Glavna namjena mu je planinarenje. Ima kapacitet od 34 litara, što ga čini idealnim izborom za duže avanture u prirodi. Proizveden je od izdržljivih materijala koji pružaju otpornost na habanje i vremenske uvjete, čime se osigurava dugotrajna uporaba.

Glavni pretinac ruksaka ima dovoljno prostora za spremanje svih potrebnih stvari za vaše putovanje. Također, opremljen je dodatnim džepovima s patentnim zatvaračima na prednjoj i bočnim stranama, što omogućava organiziranje i lako pronalaženje manjih predmeta kao što su mobitel, ključevi, ili planinarske karte.

Jedna od ključnih karakteristika ovog ruksaka je ugrađen RECCO sustav. RECCO je tehnologija koja pomaže u lociranju osobe u slučaju nesreće u planinama. Ugrađeni RECCO deflektor omogućava timovima za spašavanje da brže pronađu osobu zatrpanoj u lavini. Ovo je značajna sigurnosna značajka koja može biti od velike pomoći u kritičnim situacijama.

Osim toga, Wolftrail 34 Recco ima ergonomski oblikovane naramenice i leđni dio s prozračnom mrežicom koja pruža udobnost tijekom nošenja i sprječava pretjerano znojenje. Podesivi prsni remen i kukice za nošenje štapova za hodanje dodatno poboljšavaju funkcionalnost i udobnost ovog ruksaka.

Ukratko, Jack Wolfskin Wolftrail 34 Recco je pouzdan i funkcionalan ruksak koji će vam pomoći da uživate u vašim avanturama u prirodi uz dodatnu sigurnost RECCO tehnologije.

AEROSHAPE je naš potpuno novi sustav nošenja ruksaka i, kao takav, može se naći u našim kolekcijama za planinarenje i biciklizam. Izniman je u smislu održivosti, male mase i udobnosti! Zašto? Zato što koristimo zračni mrežasti sloj izrađen od recikliranog poliestera. Posljedično, smanjujemo ukupnu masu i nudimo ne samo potpunu slobodu kretanja, već i klimatsku udobnost.   The RECCO® system makes it possible to find people who have gone missing – during sports activities in both summer and winter. The passive Recco transponder is an integral part in some of our packs as well as in our winter sportswear. The lightweight transponder, weighing in at just 4 grams, does not need servicing and has an unlimited lifespan.
PFC_free   Recycled_components   Reflective_Detail

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

142,45€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).