Jack Wolfskin

Wolftrail 28 RECCO ruksak

139,95 (1.054,45 kn)

Jack Wolfskin

Sigurnost, udobnost i stil uz Wolftrail 28 Recco ruksak!

Ruksak namijenjen za planinarenje i outdoor aktivnosti. Ima kapacitet od 28 litara i opremljen je s Recco sustavom za dodatnu sigurnost tijekom planinarenja.

Glavni pretinac ruksaka nudi dovoljno prostora za spremanje vaše opreme i odjeće, dok su dodatni vanjski džepovi idealni za organiziranje sitnica poput telefona, ključeva ili kartica. Lako dostupan džep na prednjoj strani omogućuje brz pristup stvarima koje vam trebaju tijekom putovanja.

Jack Wolfskin Wolftrail 28 Recco ima ergonomski oblikovane naramenice i potporne jastučiće na leđima, što omogućuje udobno nošenje i smanjuje pritisak na leđima tijekom dužih planinarenja. Ruksak također ima podesivi prsni remen i remen oko struka za dodatnu stabilnost prilikom nošenja.

Proizveden je od izdržljivih materijala koji su otporni na vremenske uvjete, tako da možete biti sigurni da će vaša oprema biti zaštićena čak i u najzahtjevnijim uvjetima na otvorenom.

Uz sve te karakteristike, Jack Wolfskin Wolftrail 28 Recco je pouzdan i robustan suputnik za vaše planinarenje i ostale avanture na otvorenom.

AEROSHAPE je naš potpuno novi sustav nošenja ruksaka i, kao takav, može se naći u našim kolekcijama za planinarenje i biciklizam. Izniman je u smislu održivosti, male mase i udobnosti! Zašto? Zato što koristimo zračni mrežasti sloj izrađen od recikliranog poliestera. Posljedično, smanjujemo ukupnu masu i nudimo ne samo potpunu slobodu kretanja, već i klimatsku udobnost.   The RECCO® system makes it possible to find people who have gone missing – during sports activities in both summer and winter. The passive Recco transponder is an integral part in some of our packs as well as in our winter sportswear. The lightweight transponder, weighing in at just 4 grams, does not need servicing and has an unlimited lifespan.
PFC_free   Recycled_components   Reflective_Detail

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

132,95€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).