Fidlock

TWIST 450 Kids bidon + bike base set

39,99 (301,30 kn)

Bidon za vaše najmlađe!

Fidlock® Twist Bottle 450 Kids + Bikebase je idealan bidon za mlade bicikliste koji traže praktičnost i inovativnost. Ovaj jedinstveni bidon dolazi s kapacitetom od 450 ml, savršen za djecu koja uživaju u vožnji biciklom.

Inovativni Twist sustav: Fidlock® Twist Bottle koristi patentirani Twist sustav koji omogućava jednostavno i sigurno pričvršćivanje bidona na bicikl. Samo jednim okretom, bidon se lako pričvršćuje i odvaja od nosača, pružajući maksimalnu sigurnost tijekom vožnje.

Kompaktni dizajn: Ovaj bidon je dizajniran posebno za djecu, s ergonomskim oblikom koji omogućava lako držanje i korištenje. Kapacitet od 450 ml je idealan za male ruke, a veličina je savršena za dječje bicikle.

Sigurnost i higijena: Fidlock® Twist boca proizvedena je od visokokvalitetnih materijala koji su bez BPA, osiguravajući da je napitak siguran za konzumaciju.

Jednostavna montaža: Bikebase nosač omogućava brzu i jednostavnu montažu gotov na bilo koji bicikl. Ovaj sustav je savršen za brze i dinamične vožnje gdje je brz pristup bidonu ključan.

Fidlock® Twist Bottle 450 Kids + Bikebase je savršeno rješenje za svakog mladog biciklista. Ovaj bidon ne samo da osigurava hidrataciju tijekom vožnje, već i dodaje element zabave, praktičnosti ali i sigurnosti koji će svaki put iznova oduševiti vaše dijete.

Isporučuje se s Bike Base adapterom!

Niste sigurni paše li ovaj bidon s adapterom na vaš bicikl? Slijedite link i skinite predložak u mjerilu 1:1, izrežite ga i postavite na bicikl kako bi bili sigurni da će pasati!

 

10 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

37,99€      (kn)

Šifra: 09638-001032(CLR) Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).