Sandberg

Solar 4-panel 25000 prijenosna baterija

129,99 (979,41 kn)

Sandberg

Moćni power bank uz mogućnost punjenja putem solarnih panela – Go Green!

Sandberg® Solar 4-panel Powerbank je inovativna prijenosna baterija koja se ističe visokom učinkovitošću i mogućnošću punjenja putem solarnih panela. Ova prijenosna baterija opremljena je s četiri solarna panela koji omogućuju brzo i ekološki prihvatljivo punjenje čak i kada ne možete pristupiti električnoj mreži.

Prijenosna baterija je idealno rješenje za putnike, ljubitelje outdoor aktivnosti, kampere ili one koji žele osigurati dodatnu energiju svojim uređajima u bilo kojem trenutku. Kapacitet baterije omogućuje višestruka punjenja pametnih telefona, tableta, ili drugih uređaja, čime pruža praktičnost i neovisnost u pokretu.

S ovom prijenosnom baterijom, solarni paneli nisu samo ekološki prihvatljiv način punjenja, već i ključna značajka koja omogućuje neovisnost od električnih izvora. Sandberg® Solar 4-panel Powerbank je savršen suputnik za one koji cijene praktičnost i žele održiv način napajanja svojih uređaja.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

123,49€      (kn)

Šifra: 420-56 Kategorije: , , Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).