Jack Wolfskin

Pack&Go Down ženska jakna

169,95 (1.280,49 kn)

Jack Wolfskin

Kompaktna pernata ženska jakna!

Jakna ima RDS certificirano punjenje od perja i paperja. Vanjski materijal Texashield Ecosphere Pro otporan je na vjetar, vodoodbojan je i vrlo prozračan. I u potpunosti je izrađen od recikliranih sintetičkih vlakana.

Jakna ima reflektirajuće detalje za dodatnu sigurnost. Može se upakirati u vlastiti džep.

Dizajn ove ženske jakne je elegantan i moderan, što će vam omogućiti da izgledate sjajno u svakoj prilici. Bez obzira idete li na posao, šetate gradom ili planirate izlet u prirodu, Jack Wolfskin Pac&Go Down jakna će vam pružiti savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti.

Sustainable   Jack Wolfskin koristi u svojim proizvodima perje i paperje isključivo certificirano u skladu s RDS standardom. Svo perje i paperje koje koristi Jack Wolfskin certificirao je Control Union CU882660 u skladu s RDS-om.   TEXASHIELD PRO je 100 % otporan na vjetar, visoko vodoodbojan i prozračan te učinkovito štiti od hladnoće i vjetra. Troslojna tkanina je rastezljiva, osigurava slobodu kretanja i toplinski izolira.
PFC_free   Recycled_components   Down 700

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

161,45€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).