Nitecore

P35i ručna svjetiljka

333,20 (2.510,50 kn)

Nitecore

Ručna svjetiljka ultra dugog dometa!

Nitecore® P35i Ultra Long Distance Dual Beam LEP svjetiljka novo je dizajnirana članica kolekcije Nitecore® Precise. Koristeći 6 x CREE XP-G3 LED dioda i LEP svjetlo (laser class. 1), ima maksimalnu snagu od 3.000 lumena i maksimalni domet od 1.650 metara, zahvaljujući intenzitetu snopa od nevjerojatnih 678.000 kandela.

P35i dostupan je s 3 korisnička načina rada. U Spot načinu rada može pružiti maksimalnu udaljenost od 1.650 metara, što je idealno za dugotrajno pretraživanje, spašavanje, patroliranje i ostalo. Osim toga, može emitirati maksimalnu snagu od 3.000 lumena u Flood modu, pogodan za rasvjetu iz blizine. Osim toga, PRESET Level u Mix modu je posebno dizajniran za upravljanje vašim snopom prema vašim osobnim preferencijama.

Opremljeni višenamjenski OLED zaslon može prikazati svjetlinu, domet, napon baterije, vrijeme rada i sl. u stvarnom vremenu. S dvije tipke jednostavne za korištenje — tipkom za način rada i stražnjim prekidačem, rad s P35i je vrlo jednostavan.

Ručna svjetiljka P35i napajana je Li-ion punjivom baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh. P35i se može koristiti s daljinskim prekidačem RSW2i (u opsegu isporuke) za podešavanje razine svjetline i pristup Strobe modu. S integriranom ATR tehnologijom, izrađen je od aluminijske legure kvalitete za zrakoplove s rashladnim rebrima na glavi kako bi ponudio izvrsne performanse hlađenja, smanjio zagrijavanje glave i tijela svjetiljke te time produžio vremenski rad u Turbo modu!

P35i je primjenjiv u svim vremenskim uvjetima, ima klasu izolacije IP68 (vodootporan je do dubini od 2 m) i otporan je na udarce od 1 m.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

316,54€      (kn)

Šifra: P35I Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).