Nitecore

NU40 naglavna svjetiljka

61,00 (459,60 kn)

Nitecore

Lagana, USB-C punjiva, mala masa, ugrađeni senzor, klasa izolacije IP68… odlična naglavna svjetiljka!

Svjetiljka s integriranom punjivom 18650 (3400 mAh) Li-ion baterijom. Nitecore® NU40  ima inovativni dizajn ugrađene 18650 Li-ion baterije koja se odlikuje malom masom i velikim kapacitetom, postižući savršenu kombinaciju lagane svjetiljke, dugog vremena rada i izvanredne izlazne snage od 1000 lm.

U HIGH modu (600 lm) može raditi i do 6 sat, dok u LOW modu (100 lm) može raditi i do 22 sata. No, ako vam i to nije dovoljno, možete svjetiljku “nadograditi” s 18650 dodatkom kako bi produžili vrijeme rada svjetiljke.

Ova svjetiljka ima ugrađeni senzor kako bi se izbjeglo zasljepljivanje, što znači da ova “pametna” svjetiljka sama smanjuje izlaznu snagu ako svjetiljka detektira objekt ispred sebe koji se nalazi jako blizu.

Mala masa od svega 116 g, postignuta je kombinacijom različitih materijala. NU40 je proizvedena od aluminija (prednji dio) i polikarbonata (stražnji dio), što je savršen spoj visoke čvrstoće, udobnosti i male mase. Ova svjetiljka je USB-C punjiva s reverzibilnim priključkom za izravno punjenje, a  može se koristiti i dok se puni, istovremeno. Da bi Nitecore® NU40 potpuno napunili, bit će Vam potrebno samo 2 sata.

Komforna elastična i prozračna traka za glavu sa silikonskim dijelom, sprječavajući prodor znoja do očiju te time štiti oči od iritacije očiju uzrokovanu ulaskom znoja, a istovremeno sprječava klizanje trake s glave. Reflektirajući dijelovi trake učinkovito jamče dodatnu sigurnost po noći. Podesivi kut nagiba nosača od 72°.

Primjenjiva je u svim vremenskim uvjetima, ima klasu izolacije IP68, vodootporna je do dubine od 2 m i otporna je na udarce od 2 m. Ovu svjetiljku moguće je “zaključati” kako bi spriječili slučajno aktiviranje svjetiljke u ruksaku.

Nitecore® NU40 idealna je naglavna svjetiljka za trčanje, planinarenje, kampiranje, vožnju biciklom i sl.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

57,95€      (kn)

Šifra: NU40 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).