Nitecore

Nitecore® TIKI privjesak svjetiljka

22,22 (167,42 kn)

Nitecore

Kompaktna privjesak svjetiljka s posebnom UV funkcijom!

Unatoč svojoj maloj veličini, Nitecore® TIKI ima impresivne značajke. Dolazi s tri svjetlosna načina: High (visoka svjetlina), Low (niska svjetlina) i Beacon (bljeskalica). Svjetiljka koristi ugrađeni visokoučinkoviti LED koji pruža maksimalno 300 lumena svjetline na najvišem načinu rada.

Jedna od ključnih značajki ove privjesak svjetiljke je ugrađena Li-Ion baterija od 130 mAh, koji se puni putem Micro-USB priključka. Zahvaljujući tome, možete je jednostavno puniti bilo gdje koristeći USB izvor napajanja, kao što su prijenosno računalo, punjač za telefon ili USB priključak u automobilu. Punjenje je brzo i praktično.

Ova privjesak svjetiljka također ima pametni sustav upravljanja koji omogućuje jednostavno prebacivanje između različitih načina rada i pristup posebnim funkcijama. Ova svjetiljka je vrlo korisna za različite situacije, kao što su osvjetljavanje tamnih prostora, pronalazak izgubljenih predmeta u mraku, signaliziranje ili jednostavno korištenje kao svakodnevna svjetiljka.

U kratkim crtama, Nitecore® TIKI svjetiljka, iznimno je praktičan proizvod koji kombinira visoku svjetlinu, kompaktnost, trajnost, praktičnost punjenja putem Micro USB-a i korisnost kao privjesak za ključeve. Bez obzira na to jeste li u gradu ili na otvorenom, ova privjesak svjetiljka će vam pružiti pouzdan izvor svjetlosti i pomoći vam u raznim situacijama.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

21,11€      (kn)

Šifra: TIKI Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).