Nitecore

Nitecore® P23i ručna svjetiljka

111,20 (837,84 kn)

Nitecore

Moćna i prilagodljiva ručna svjetiljka: snažno svjetlo u Vašim rukama!

Nitecore® P23i je iznimno funkcionalna i izdržljiva ručna svjetiljka koja se ističe svojom svestranošću i snažnim svjetlom. Opremljena najnovijom tehnologijom, ova ručna svjetiljka pruža izvanrednu osvjetljenost u različitim situacijama.

Jedna od ključnih karakteristika Nitecore® P23i je njena iznimno visoka svjetlina. Snažni LED izvor svjetlosti omogućava raspon osvijetljenosti do impresivnih 3.000 lumena, što je idealno za osvjetljavanje velikih prostora ili istraživanje u tamnim okruženjima.

Ručka svjetiljke je ergonomski dizajnirana kako bi pružila udobno držanje i lako rukovanje. Također, P23i je izrađena od izdržljivih materijala otpornih na udarce i vodu, čime je otporna na ekstremne uvjete i moguća oštećenja.
Ova ručna svjetiljka također ima mogućnost prilagodbe osvijetljenosti prema potrebama korisnika. Nitecore® P23i ima različite načine rada, uključujući visoki, srednji, niski i stroboskopski način rada. Korisnici mogu jednostavno mijenjati načine rada pritiskom na gumb, što je izuzetno praktično u raznim situacijama.

P23i također ima i funkciju pametne zaštite baterije. Opremljena je sustavom za praćenje napona baterije, koji automatski prilagođava osvijetljenost kako bi se spriječilo pregrijavanje ili prekomjerno pražnjenje baterije. To omogućava dugotrajno korištenje svjetiljke bez brige o oštećenju baterije ili gubitku svjetline.

Ukratko, Nitecore® P23i je iznimno svestrana i izdržljiva ručna svjetiljka koja pruža snažno svjetlo i prilagodljivost. Sa svojom visokom svjetlinom, udobnim držanjem i različitim načinima rada, P23i je idealna svjetiljka za istraživače, avanturiste ili bilo koga tko traži pouzdan izvor svjetla u raznim situacijama. Pogodna je za sve outdoor aktivnosti.

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

105,64€      (kn)

Šifra: P23I Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).