Nitecore

Nitecore® P20iX ručna svjetiljka

132,79 (1.000,51 kn)

Nitecore

Savršena mala ručna svjetiljka!

Koristeći 4xCREE XP-L2 V6 LED diode, P20iX ima maksimalnu snagu od 4.000 lumena, maksimalni domet od 221 m i vršni intenzitet snopa od 12.200 cd, idealno za svakoga željnog avanture prilikom outdoor aktivnosti. Neovisno kontrolirane četverostruke LED diode napajaju se krugom konstantne struje kako bi se osigurala dugotrajna uporaba uz zajamčenu sigurnost.

Ručna svjetiljka P20iX je ultra kompaktna i lagana sa standardnim promjerom tijela od 1” (25,4 mm) i kompatibilna je s Nitecore® nosačima GM02MH, GM03, GM04 i sl.  U opsegu isporuke uključena je i kompaktna futrola NTH20 koja omogućuje brzo izvlačenje svjetiljke s podesivim graničnikom na kopči kako bi odgovarala pojasevima različitih veličina, te je kompatibilna sa sustavom MOLLE. Može se koristiti u kombinaciji s NTR10 Ring Pro, za lakše nošenje i rukovanje. Ostali dodatni dodaci uključuju TSL10i signalno svjetlo i F21i sustav za brzo punjenje. Primjenjiva je u svim vremenskim uvjetima, ima klasu izolacije IP68, vodootporna je do dubine od 2 m i otporna je na udarce od 2 m.

Ultimativni dizajn dvostrukog prekidača na stražnjem dijelu uključuje Tail Switch za trenutno uključeno i stalno uključeno osvjetljenje i STROBE READY™ tipku za način rada za podešavanje izlaza i trenutni pristup STROBE/TURBO modu.

Ručna svjetiljka P20iX napaja se baterijom serije 21700i i kompatibilna je s 2xCR123/RCR123 baterije. Kao patentirani proizvod koji je razvio Nitecore®, baterija serije 21700i je vlastita 21700 punjiva Li-ion baterija koja ima dvosmjerni izlaz s pozitivnim i negativnim polaritetima na oba kraja i visokom gustoćom energije. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, omogućuje visoko učinkovit izlaz minimizirajući gubitak snage zbog unutarnjeg otpora. Nudi 350 sati ultra dugog rada što omogućuje dosljednu upotrebu od 14 dana na Ultralow modu.

Dostupan je USB-C priključak za punjenje. Gumeni poklopac priključka za punjenje pruža izvrsnu otpornost na vodu, prašinu i udarce. Udarni okvir (glava svjetiljke) nadograđen je keramikom visoke tvrdoće silicij nitrida.

Link na stranicu proizvođača.

7 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

126,15€      (kn)

Šifra: P20IX Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).