Nitecore

Nitecore® NU43 naglavna svjetiljka

66,60 (501,80 kn)

Nitecore

Veliki kapacitet, mala masa, ugrađeni senzor, klasa izolacije IP68… savršena naglavna svjetiljka!

Najlakša naglavna svjetiljka na svijetu s integriranom punjivom 18650 (3400 mAh) Li-ion baterijom. Nitecore® NU43  ima inovativni dizajn ugrađene 18650 Li-ion baterije koja se odlikuje malom masom i velikim kapacitetom, postižući savršenu kombinaciju lagane svjetiljke, dugog vremena rada i izvanredne izlazne snage od 1400 lm.

U ovu svjetiljku ugrađen je senzor kako bi se izbjeglo zasljepljivanje, što znači da ova “pametna” svjetiljka sama smanjuje izlaznu snagu ako svjetiljka detektira objekt ispred sebe koji se nalazi jako blizu.

Mala masa od svega 116 g, postignuta je kombinacijom različitih materijala. NU43 je proizvedena od aluminija (prednji dio) i polikarbonata (stražnji dio), što je savršen spoj visoke čvrstoće, udobnosti i male mase. Ova svjetiljka je USB-C punjiva s reverzibilnim priključkom za izravno punjenje, a  može se koristiti i dok se puni, istovremeno. Da bi Nitecore® NU43 potpuno napunili, bit će Vam potrebno samo 2 sata.

Komforna elastična i prozračna traka za glavu sa silikonskim dijelom, sprječavajući prodor znoja do očiju te time štiti oči od iritacije očiju uzrokovanu ulaskom znoja, a istovremeno sprječava klizanje trake s glave. Reflektirajući dijelovi trake učinkovito jamče dodatnu sigurnost po noći. Podesivi kut nagiba nosača od 72°.

Primjenjiva je u svim vremenskim uvjetima, ima klasu izolacije IP68, vodootporna je do dubine od 2 m i otporna je na udarce od 2 m. Ovu svjetiljku moguće je “zaključati” kako bi spriječili slučajno aktiviranje svjetiljke u ruksaku.

Nitecore® NU43 idealna je naglavna svjetiljka za trčanje, planinarenje, kampiranje, vožnju biciklom i sl.

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

63,27€      (kn)

Šifra: NU43 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).