Nitecore

Nitecore® NU32 naglavna svjetiljka

44,24 (333,33 kn)

Nitecore

Naglavna svjetiljka visokih performansi!

Osim glavnog bijelog svijetla, opremljena je i pomoćnim bijelim i crvenim svijetlom. Koristeći primarnu bijelu LED diodu CREE XP-G3 S3, emitira jačinu svijetla od 550 lumena s maksimalnim intenzitetom od 3900 cd i dometom od 125 m. S 4 razine svjetline i 2 posebna načina rada, primarno bijelo svjetlo s kutom osvjetljenja od 100 stupnjeva primjenjivo je za aktivnosti na otvorenom, uključujući penjanje, planinarenje, popravak, kampiranje, speleologiju, trekking i trčanje.

Pomoćno crveno svjetlo od 9 lumena učinkovito štiti noćni vid, idealno za promatranje divljih životinja, astronomiju, reakciju u hitnim slučajevima i noćno fotografiranje. Pomoćne bijele LED diode visokog CRI-a pružaju izlaz od 19 lumena za osvjetljenje kratkog dometa kao što su čitanje, hitne slučajeve i kampiranje.

Ugrađena litij-ionska baterija velikog kapaciteta od 6,66 Wh i jednaka je 3xAAA baterije i omogućuje maksimalno vrijeme rada do 330 sati. Masa svjetiljke je svega 99,5 g.

Link na stranicu proizvođača.

Nema na zalihi

Šifra: NU32 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).