Nitecore

Nitecore® NU25 BLACK naglavna svjetiljka

42,23 (318,18 kn)

Nitecore

Lagana i kompaktna outdoor naglavna svjetiljka!

Kao bitan član NU serije, naglavna svjetiljka NU25 ima trostruki izvor svjetlosti za različite scenarije. Punjiva je, iznimno kompaktna i lagana, a istovremeno ima izvanredne performanse u svojoj veličini. Glavno svjetlo koristi reflektor “narančine kore” za jednoliku i meku zraku s kutom snopa od 100°, što je čini idealnom za vanjsku upotrebu. Crveno svjetlo učinkovito štiti noćni vid, dok pomoćno visoko CRI svjetlo odgovara za osvjetljenje kratkog dometa kao što je čitanje, kampiranje ili pomoćno osvjetljenje u hitnim slučajevima.

S ugrađenom Li-ion baterijom velikog kapaciteta od 2,26 Wh, proizvodi maksimalno vrijeme rada do 160 sati. USB priključak omogućuje dosljedno napajanje kada se koristi na otvorenom dulje vrijeme. Elastična traka za glavu u kombinaciji sa silikonskim dijelom nudi ugodno i praktično nošenje svjetiljke na glavi kroz duži period.

Serija Nitecore® NU postaje nezaobilazan alat za rasvjetu za profesionalne korisnike na otvorenom diljem svijeta. Velika nam je čast što je NU25 dobio priznanje od strane uglednog njemačkog outdoor magazina. “Keep Innovating” je naš duh i naš stalni izvor inspiracije.

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

40,12€      (kn)

Šifra: NU25 BLACK Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).