Nitecore

Nitecore® NU25 (400L) naglavna svjetiljka

44,40 (334,53 kn)

Nitecore

Izuzetno lagana naglavna svjetiljka mase svega 56 g!

Nitecore® opet postavlja nove standarde. Ova mala kompaktna naglavna svjetiljka pruža sve što je potrebno. Maksimalne snage 400 lumena. Ugrađena je Li-ion baterija 650 mAh koju je moguće puniti preko USB-C priključka. Traka za glavu je hibridna, posebno dizajnirana, kao bi se što više olakšala masa a ujedno zadržao i komfor nošenja. Tako je prednji (čeoni) dio trake iz punog materijala koji lijepo prianja uz čelo i ujedno sprječava da znoj uđe u oči, dok je drugi dio trake potpuno olakšan i prilagodiv. Traka za glavu ima reflektirajuće elemente, kao i elemente koji svijetle u mraku, što pridonosi sigurnosti samog korisnika.

Ova naglavna svjetiljka ima Dual Beam snop, što znači da možete birati između uskog Spotlight snopa ili širokog Floodlight snopa, tj. kombinaciju oba snopa u 3 razine snage. Uz to, ugrađeno je i crveno svijetlo koje može biti konstantno upaljeno ili trepćuće. Za potrebe spašavanja i sl., svjetiljka ima SOS signal i Location Beacon signal koji radi u maksimalnoj snazi od 400 lumena.

Samo tijelo naglavne svjetiljke Nitecore® NU25 proizvedeno je od PC (polikarbonat) materijala, vrlo laganog a ujedno i vrlo otpornog. Klasa izolacije je IP66 što znači da bez problema možete i hodati i trčati na kiši, te je otporan na udarce s visine od 1 m.

Svjetiljku je vrlo lagano odvojiti od trake uz poseban Hollow Bracket sistem. Korištenje svjetiljke je izuzetno lagano uz 2 gumba koji se nalaze na gornjoj strani svjetiljke. Također, ugrađen je i indikator napunjenosti same baterije.

Ako želite svjetiljku istih performansi i želite da Vam svjetiljka bude što lakša? Tada Vam preporučamo da pogledate model Nitecore® NU25 UL. Razlikuje se samo u masi i traci za nošenje (čelo) – želite li što manju masu ili ipak želite malo više komfora? Na Vama je da odaberete…

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

42,18€      (kn)

Šifra: NU25 (400L) Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).