Nitecore

Nitecore® NU06 LE signalna svjetiljka

27,47 (206,97 kn)

Nitecore

Ekstremno lagana, punjiva signalna svjetiljka!

Nitecore® NU06 LE je USB-C punjiva mini signalna svjetiljka dostupna s 9 načina rada s 4 izvora svjetla (4 LED), uključujući načine stalnog uključenja (Constant-On) i načine bljeskanja (Flashing) bijele, plave, zelene i crvene boje, kao i crveno/plavo trepćuće upozorenje. Trepćuće boje mogu omogućiti brzu identifikaciju članova tima na određenim pozicijama.

ARC Rail Adapter omogućuje izravnu montažu na kacige s ARC Rail-ovima kako bi se omogućila brza i sigurna montaža. Zahvaljujući ultra mini dizajnu, NU06 LE nema smetnji s taktičkim slušalicama, naočalama i sl. Uključena su 3 ultra lagana nosača kako bi se zadovoljile potrebe raznih aktivnosti: magnetski nosač s kukom i petljom (za pričvršćivanje na feromagnetske materijale), zakrivljeni nosač za kacigu s kukom i petljom (kompatibilan s kacigama), nosač sustava MOLLE (kompatibilan s taktičkim prslucima, ruksacima, torbama i sl.).

Sučelje s jednim gumbom jednostavno je za korisnika, a unutarnji vodootporan dizajn čini ga IP66 klasom izolacije i ne boji se kiše i prskanja. S ugrađenom punjivom Li-ion baterijom od 250 mAh, NU06 LE može osigurati maksimalno vrijeme rada od 75 sati i može se kontinuirano napajati putem USB uređaja kako bi se izvukao iz nestašice struje na otvorenom. Tijelo ove signalne svjetiljke izrađeno je od čvrstih i izdržljivih PC materijala s ultra laganim i kompaktnim modernim dizajnom.

Link na stranicu proizvođača.

4 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

26,10€      (kn)

Šifra: NU06 LE Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).