Nitecore

Nitecore® NPB4 prijenosna baterija

100,00 (753,45 kn)

Nitecore

Prijenosna baterija velikog kapaciteta kojoj niti voda ne smeta!

Prijenosna baterija visokih performansi koja pruža pouzdan izvor napajanja na putovanjima, kampiranju, planinarenju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti na otvorenom. Ova baterija ima kompaktnu i lagani dizajn, što je čini idealnom za nošenje u ruksaku, torbi ili džepu.

Vrlo bitna značajka je klasa izolacije IP68, što znači da bez problema bateriju možete i uroniti u vodu (do 2 m) dubine bez opasnosti od stradavanja same baterije.

NPB4 je opremljena snažnim litij-ionskim baterijskim ćelijama koje omogućuju visok kapacitet i dugotrajnu upotrebu. S kapacitetom od 20.000 mAh, ova baterija može napajati različite elektroničke uređaje poput pametnih telefona, tableta, fotoaparata, prijenosnih računala i drugih elektroničkih uređaja.

Ovaj model prijenosne baterije ima više ulaza i izlaza za punjenje i napajanje. S dva ulaza (USB-C i Micro-USB), možete brzo puniti bateriju iz različitih izvora kao što su punjači, prijenosna solarna ploča ili računalo. Također, NPB4 ima dva USB-A i jedan USB-C izlaz koji omogućuju istovremeno punjenje više uređaja.

Jedna od ključnih značajki Nitecore® NPB4 je njegova napredna tehnologija pametnog upravljanja energijom. Ova prijenosna baterija ima ugrađen IC čipom koji pruža zaštitu od prekomjernog punjenja, prenapona, preopterećenja i kratkog spoja, čime osigurava sigurnost i dugovječnost baterije i povezanih uređaja.

Dodatna korisna značajka NPB4 je LED indikator kapaciteta baterije, koji vam omogućuje praćenje preostale snage baterije u realnom vremenu. Ovaj indikator olakšava planiranje punjenja i osigurava da uvijek znate koliko energije vam je preostalo.

Ukratko, Nitecore® NPB4 je izdržljiva, visokokvalitetna prijenosna baterija koja vam pruža pouzdano i prijenosno napajanje za vaše elektroničke uređaje. S visokim kapacitetom, raznim ulazima i izlazima te naprednom tehnologijom upravljanja energijom, ova baterija je idealan suputnik za vaše avanture na otvorenom.

Link na stranicu proizvođača.

3 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

95,00€      (kn)

Šifra: NPB4 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).