Nitecore

Nitecore® NPB1 prijenosna baterija

35,00 (263,71 kn)

Nitecore

Kompaktna prijenosna baterija kojoj niti voda ne smeta!

Prijenosna baterija visokih performansi koja pruža pouzdan izvor napajanja na putovanjima, kampiranju, planinarenju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti na otvorenom. Ova baterija ima kompaktnu i lagani dizajn, što je čini idealnom za nošenje u ruksaku, torbi ili džepu.

Vrlo bitna značajka je klasa izolacije IP68, što znači da bez problema bateriju možete i uroniti u vodu (do 2 m) dubine bez opasnosti od stradavanja same baterije.

Dodatna posebna značajka je patentirani USB cable lock čime se osigurava sigurna veza s drugim uređajima poput naglavne svjetiljke HU60 (posebno dizajnirane za korištenje u špiljama).

NPB1 je opremljena snažnim litij-ionskim ćelijama koje omogućuju visok kapacitet i dugotrajnu upotrebu. S kapacitetom od 5.000 mAh, ova baterija može napajati različite elektroničke uređaje poput pametnih telefona, tableta, fotoaparata, prijenosnih računala i drugih elektroničkih uređaja.

Ovaj model prijenosne baterije ima jedan Micro-USB ulaz za punjenje i jedan USB-A izlaza napajanje drugih uređaja (max. 18W).

Jedna od ključnih značajki Nitecore® NPB1 je njegova napredna tehnologija pametnog upravljanja energijom. Ova prijenosna baterija ima ugrađen IC čip koji pruža zaštitu od prekomjernog punjenja, prenapona, preopterećenja i kratkog spoja, čime osigurava sigurnost i dugovječnost baterije i povezanih uređaja.

Dodatna korisna značajka NPB1 je LED indikator kapaciteta baterije, koji Vam omogućuje praćenje preostale snage baterije u realnom vremenu. Ovaj indikator olakšava planiranje punjenja i osigurava da uvijek znate koliko energije vam je preostalo.

Ukratko, Nitecore® NPB1 je izdržljiva, visokokvalitetna prijenosna baterija koja Vam pruža pouzdano i prijenosno napajanje za vaše elektroničke uređaje. Kompaktne izvedbe, ova baterija je idealan suputnik za vaše avanture na otvorenom.

Link na stranicu proizvođača.

2 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

33,25€      (kn)

Šifra: NPB1 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).