Nitecore

Nitecore® NC10000 prijenosna baterija

55,00 (414,40 kn)

Nitecore

Prijenosna baterija male mase 168,5 g!

Mala prijenosna baterija namijenjena profesionalnoj uporabi. Ovaj model nosi naziv Highland Power Bank i pogodan je za planinarenja i odlazak i u visoke planine. Zbog svoje konstrukcije otporna je na niske tlakove. Budući da su unutar prijenosne baterije ugrađene dvije Li-Ion 21700 baterije (nisu izmjenjive), sama njihova konstrukcija je čini otpornijom na niže tlakove te se neće “napuhnuti” (“nabubriti) čime povećavamo sigurnost prilikom uporabe.

Dodatno, prijenosna baterija NC10000 ima dvije LED diode s maksimalnom izlaznom snagom od 50 lumena. U usporedbi sa svjetiljkom pametnog telefona, ugrađene LED diode u prijenosnoj bateriji NC10000 emitiraju svjetliju svjetlosnu zraku s većim dometom i fokusiranijom središnjom točkom. U hitnim slučajevima na otvorenom, Nitecore® NC10000 može pružiti do 30 sati neprekidnog osvjetljenja.

Koliko god NC10000 bio malen, kompatibilan je s QC/PD načinima punjenja i pražnjenja. Prijenosna baterija NC10000 je dizajniran s jednim integriranim USB-C priključkom s maksimalnom izlaznom snagom od 20 W, što mu omogućuje brzo punjenje pametnih telefona. Također se može potpuno napuniti za 2 sata i 30 minuta uz maksimalnu priključnu snagu od 18 W.

Što se tiče sigurnosti, Nitecore® NC10000 je opremljen višestrukim zaštitnim mjerama, kao npr. zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od prekomjernog pražnjenja itd. Plave diskretne diode označavaju razinu napunjenosti. Idealna pratnja na izletima i putovanjima, a po UN38.3 standardu moguće ju je slobodno unijeti u avion.

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

52,25€      (kn)

Šifra: NC10000 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).