Nitecore

Nitecore® MH23 ručna svjetiljka

110,59 (833,24 kn)

Nitecore

Savršena mala ručna svjetiljka za svačiji džep!

Nitecore® MH23 je visoko kvalitetna ručna svjetiljka koja kombinira snažno osvjetljenje, kompaktnost i izdržljivost. Ova svjetiljka je idealna za različite situacije, kao što su kampiranje, planinarenje, pretraga i svakodnevna upotreba.

Snaga osvjetljenja: Nitecore® MH23 ima snažan izlaz svjetlosti koji je karakterističan za ručnu svjetiljku. Može proizvesti impresivnu svjetlinu do 1800 lumena, osvjetljujući široko područje ili fokusirajući snop na udaljenost.

Prijenosnost: Ova ručna svjetiljka je kompaktna i lagana, što je čini iznimno prijenosnom. Može se jednostavno nositi u džepu, torbici ili pričvrstiti na remen ili ruksak. Tako je uvijek pri ruci kada vam je potrebno osvjetljenje tijekom aktivnosti na otvorenom ili u hitnim situacijama.

Višenamjenska upotreba: Nitecore® MH23 je svestrana svjetiljka koja se može koristiti u različitim situacijama. Bilo da je potrebno osvjetljenje za kampiranje, pretragu, planinarenje ili jednostavno svakodnevno korištenje, ova svjetiljka se može prilagoditi različitim potrebama.

Jednostavno rukovanje: MH23 ima jednostavan i intuitivan dizajn s lako dostupnim prekidačem za uključivanje/isključivanje svjetla i promjenu načina rada. Ova značajka omogućuje jednostavno rukovanje čak i u stresnim situacijama.

Izdržljivost: Nitecore® MH23 je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i otpornost na udarce. Ova svjetiljka je također vodootporna prema standardu IPX8, što znači da može podnijeti uranjanje u vodu do 2 m dubinu u trajanju od pola sata te može izdržati pad s 1 m. Ova izdržljivost čini je pouzdanim partnerom u zahtjevnim uvjetima na otvorenom.

Nitecore® MH23 je izvrsna ručna svjetiljka koja kombinira snažno osvjetljenje, praktičnost i izdržljivost. Bilo da je koristite za istraživanje prirode ili kao prijenosno svjetlo u svakodnevnim situacijama, MH23 pruža pouzdan izvor svjetlosti koji može ispuniti različite potrebe.

Ova svjetiljka se isporučuje bez baterije.

Link na stranicu proizvođača.

Dostupno uz narudžbu

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

105,06€      (kn)

Šifra: MH23 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).