Nitecore

Nitecore® HC68 naglavna svjetiljka

111,00 (836,33 kn)

Nitecore

Dual Beam E-focus naglavna svjetiljka!

Svjetiljka s dvostrukim snopom, Dual Beam Fusion Design, visokih performansi s ugrađenim E-fokus tehnologijom. Učinkovita maksimalna izlazna snaga od 2.000 lumena može se izravno aktivirati prema potrebi. Koristeći Luminus SST-40-W LED i TIR optičku leću posebno dizajniranu za dugo daleko osvjetljenje, pruža odličan spotlight od 1.800 lumena s maksimalnim dometom od 202 metra i maksimalnim intenzitetom snopa od 10300 cd, idealno za speleologiju, pretragu , spašavanje, aktivnosti na otvorenom i još mnogo toga. Posebno dizajnirana za noćno planinarenje, floodlight nudi ultra gladak snop od 1.400 lumena. Pomoćno crveno svjetlo može učinkovito zaštititi vid i idealan je za noćne potrebe, npr. za promatranje divljih životinja, promatranje zvijezda, noćno fotografiranje i sl. Također, istovrememeno je moguće kontrolirati i Spotlight i Floodlight, te ih prilagoditi Vašim potrebama.

Skriveni USB-C priključak za punjenje učinkovito je zaštićen od vanjskog okruženja. Ova naglavna svjetiljka može automatski prekinuti proces punjenja po završetku kako bi se zaštitila baterija i produžio vijek trajanja same baterije. U opsegu isporuke nalazi se punjiva litij-ionska baterija visokog kapaciteta NL1835HP (18650 – 3500 mAh). Također je moguće koristiti i dvije CR123/RCR123 baterije, no u tom slučaju nije moguće koristiti maksimalnih 2.000 lumena i samo vrijeme rada svjetiljke je smanjeno.

Kućište je izrađeno od aluminijske legure koja se koristi u zrakoplovstvu te završno anodiziranom obradom po vojnim standardima HA III, posebno dizajnirana za aktivnosti na otvorenom. Sustav TIR leća precizno je proračunat za pružanje ultra širokog floodlight-a od 150°, te je također eliminirana središnja hot spot točka. Uvelike olakšava vizualni zamor i savršena je za noćno planinarenje. Svjetiljkom se vrlo lagano upravlja pomoću 3 tipke. Nosač svjetiljke omogućuje idealan položaj za korisnika i mogućnost podešenja kuta nagiba od 180°. Elastična i prozračna traka za glavu sa silikonskim dijelom, sprječavajući prodor znoja do očiju te time štiti oči od iritacije očiju uzrokovanu ulaskom znoja, a istovremeno sprječava klizanje trake s glave.

Naglavna svjetiljka Nitcore® HC68 je ultra kompaktna i lagana, mase svega 118,5 g (s nosačem i trakom za glavu bez baterije). Primjenjiva je u svim vremenskim uvjetima, ima klasu izolacije IP68, vodootporna je do dubine od 2 m i otporna je na udarce od 2 m.

Link na stranicu proizvođača.

9 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

105,45€      (kn)

Šifra: HC68 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).