Nitecore

Nitecore® HC65 V2 naglavna svjetiljka

93,97 (708,02 kn)

Nitecore

Izuzetno čvrsta i jaka naglavna svjetiljka za sve vremenske prilike!

Naglavna svjetiljka sa SST-40-W LED diodama koja daje izlaznu snagu od 1750 lumena i maksimalni domet od 165 m. Idealna lampa za industriju, speleologiju, spašavanje, penjanje i planinarenje. Integrirano crveno svjetlo za korištenje u noćnim uvjetima gdje obično bijelo svijetlo nije poželjno, a pomoćno bijelo svjetlo pogodno je za osvjetljenje kratkog dometa tijekom čitanja, kampiranja ili u hitnim slučajevima nestašice struje.

Skriveni USB-C priključak za punjenje učinkovito je zaštićen od negativnog vanjskog okruženja u lošim vremenskim uvjetima. Li-Ion baterija visokog kapaciteta 18650 (NL1835HP) kapaciteta 3.500 mAh je uključena u pakiranje s maksimalnim trajanjem rada od 800 sati, a također je svjetiljka kompatibilna s 2xCR123 ili2xRCR123 baterijama. Izrađena od aluminijske legure koja je u vojnim standardima HA III čime jamči upotrebu u najsurovijem prirodnom ambijentu. Jednostavno sučelje s jednom tipkom kontrolira 5 razina svjetline, 3 izvora svjetlosti i 3 posebna načina rada. Tijelo je ultra kompaktno i lagano sa samo 65,5 g (2,31 oz).

U pakiranju se nalazi svjetiljka, nosač, traka za glavu i punjiva baterija. Primjenjiva je za sve vremenske uvjete po standardu IP68 (2 m vodootporan i potopljen) i 2 m otporan na udarce. Za hladnije vremenske uvjete (- 40 oC do 0 oC) preporučujemo bateriju NL1835LHP (posebno proizvedenu za hladnije uvjete).

Link na stranicu proizvođača.

Nema na zalihi

Šifra: HC65 V2 Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).