Nitecore

MH12 PRO ručna svjetiljka

100,00 (753,45 kn)

Nitecore

Nova UHi 40 LED tehologija ugrađena u izuzetno malu ručnu svjetiljku!

MH12 PRO označava Nitecore® prvu svjetiljku opremljenu novom i jedinstvenom NiteLab UHi 40 LED—novorazvijenom LED tehnologijom s okruglom površinom koja emitira svjetlost (LES – Light Emitting Surface), ultra visokim intenzitetom svjetlosti i maksimalnom snagom od 40 W.

Kompaktna, ali moćna, MH12 PRO ručna svjetiljka nadmašuje ostale svjetiljke sličnih veličine (glava od 40 mm) ne samo po izlaznoj snazi nego i po udaljenosti svjetlosnog snopa. Zahvaljujući najmodernijoj UHi 40 LED tehnologiji, može isporučiti impresivan izlaz od 3.300 lumena i pruža maksimalni intenzitet svjetlosnog snopa od 63.500 cd, te maksimalnu daljinu od 505 metara, idealno za hitne slučajeve, noćnu pretragu, outdoor aktivnosti, osiguranja i još mnogo toga.

Samo tijelo ove svjetiljke izrađeno je preciznom CNC obradom i ima protuklizne nabore. Uz teksturu debljine 1 mm, korisnici mogu održati siguran stisak čak i sa znojnim, mokrim rukama ili kada nose rukavice. Uz to, na prednjoj strani svjetiljke nalaze se 4 indikatora napajanja i 4 indikatora razine odabrane snage, što omogućuje intuitivnu provjeru statusa svjetiljke. Kapa u obliku slova U sprječava slučajno aktiviranje.

Uz Nitecore® MH12 PRO ručnu svjetiljku isporučuje se punjiva Li-ion baterija NL2153HP (21700 serija) s ogromnim kapacitetom od 5300 mAh i kontinuiranom strujom pražnjenja od 20 A. Dostupan je USB-C priključak za punjenje s reverzibilnim priključkom za izravno punjenje tako da možete s pomoću ove svjetiljke puniti i druge uređaje te tako ujedno imate i powerbank.

U ovu svjetiljku ugrađen je senzor kako bi se izbjeglo zasljepljivanje, što znači da ova “pametna” svjetiljka sama smanjuje izlaznu snagu ako svjetiljka detektira objekt ispred sebe koji se nalazi jako blizu.

Postoje dva načina rada, dnevni način rada i taktički način rada, dostupni za različite namjene a na vama je da odaberete koji vam više odgovara. Samim time, ova ručna lampa može služiti za različite taktičke namjene.

Klasa izolacije ove svjetiljke je IP68, čime je čini primjenjiva je u svim vremenskim uvjetima. Vodootporna je do dubine od 2 m i otporna je na udarce od 1 m.

Link na stranicu proizvođača.

10 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

95,00€      (kn)

Šifra: MH12 PRO Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).