Jack Wolfskin

Kids Moab Jam 12 LT dječji ruksak

49,95 (376,35 kn) 84,95 (640,06 kn)

Jack Wolfskin

Neizostavni dio malih istraživača!

Sportski je dječji ruksak s puno prostora za sve važne stvari koje djeca trebaju dok voze bicikl ili planinare. Ruksak je djelomično proizveden iz recikliranih materijala čime ujedno i čuvamo okoliš.

Leđni sustav AeroShape, omogućuje nevjerojatnu udobnost, bez ograničenja pokretljivosti, i omogućuje konstantan protok svježeg zraka za hlađenje leđa.

Dječji ruksak Moab Jam ima prostrani glavni pretinac, bočne džepove i veliki mrežasti džep s prednje strane, tako da sve može biti uredno spakirano i lako dostupno. Također, ima predviđeno mjesto za postavljanje signalne svjetiljke kako bi vidljivost bila bolja. Reflektirajući detalji pružaju dodatnu vidljivost za vaše mališane.

AEROSHAPE je naš potpuno novi sustav nošenja ruksaka i, kao takav, može se naći u našim kolekcijama za planinarenje i biciklizam. Izniman je u smislu održivosti, male mase i udobnosti! Zašto? Zato što koristimo zračni mrežasti sloj izrađen od recikliranog poliestera. Posljedično, smanjujemo ukupnu masu i nudimo ne samo potpunu slobodu kretanja, već i klimatsku udobnost.   Sustainable
PFC_free   Recycled_components   Reflective_Detail

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

47,45€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).