Jack Wolfskin

Kids Hiking Stripe Classic Cut dječje čarape

34,95 (263,33 kn)

Jack Wolfskin

Planinarske čarape za vaše najmilije!

Noge će biti sretnije u dječjim čarapama Hiking Stripe Classic Cut. Posebno su dizajnirane kako bi pružile potporu kada vaše dijete nosi visoke cipele za planinarenje, ali su također prikladne za svakodnevno nošenje. Gležanj, rist, Ahilova tetiva, prsti i taban su podstavljeni. Široka, udobna manšeta čarapa omogućuje udobno pristajanje.

Jack Wolfskin Kids Hiking Classic Cut čarape su neizostavan dio opreme za mlade avanturiste, pružajući im udobnost i zaštitu dok istražuju svijet oko sebe. Čine savršen izbor za sve aktivnosti na otvorenom, prateći mališane u svakom koraku njihovog istraživačkog putovanja.

Nakon pranja, ove čarape se suše u tren oka, spremne za sljedeću veliku avanturu. Također su opremljene posebnim ventilacijskim zonama, tako da su vrlo prozračne.

Indeks aktivnosti: A/B - A/B = Dugodnevna planinarenja ili višednevni izleti u subalpskim predjelima i rute do granice drveća. Tijekom aktivnosti na otvorenom uvijek se postavlja pitanje: koja je konstrukcija cipela najbolja za moju aktivnost? Svaki potplat ima svoje prednosti, a to uglavnom ovisi o namjeni i terenu.   Razvijeno u suradnji s X-Technology – stručnjakom za čarape iz Švicarske.   Oznaka STANDARD 100 tvrtke OEKO-TEX® označava proizvode čije su komponente podvrgnute * testovima na štetne tvari u skladu sa strogim kriterijima i klasificirane su kao neškodljive za ljudsku ekologiju. Pragovi koje postavlja OEKO-TEX® u mnogim slučajevima nadilaze nacionalne i međunarodne zahtjeve.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

33,20€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).