Fidlock

HERMETIC hydro pack mijeh

59,99 (451,99 kn)

Mijeh velikog otvora za lagano održavanje!

Fidlock® Hermetic Hydro Bag je inovativan i pouzdan rješenje za sve vaše potrebe hidracije tijekom aktivnosti na otvorenom. Ovaj visokokvalitetni mijeh osigurava jednostavno i sigurno skladištenje vode, zahvaljujući hermetičkom magnetskom zatvaranju koje sprječava curenje.

Mijeh je dizajniran za praktičnost i udobnost, s fleksibilnim materijalom koji se prilagođava vašim pokretima. Bilo da planinarite, vozite bicikl ili se bavite drugim sportskim aktivnostima, Fidlock® Hermetic Hydro Bag pruža vam potrebnu hidraciju bez kompromisa.

Osim toga, ovaj mijeh dolazi s integriranim i patentiranim magnetnim sustavom zatvaranja koji olakšava upotrebu i osigurava da vaš napitak ostane siguran i zaštićen. Ima izuzetno veliki otvor što omogućuje jednostavno održavanje. Fidlock® Hermetic Hydro Bag je savršen izbor za sve koji traže kvalitetan i pouzdan mijeh za svoje avanture.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

56,99€      (kn)

Šifra: 09176-P00002(BLK)-1-1 Kategorije: , Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).