Jack Wolfskin

Glastal Winter muške hlače

119,95 (903,76 kn)

Jack Wolfskin

Savršene zimske muške hlače za one koji žele osvojiti zimu u stilu!

Ove muške hlače za planinarenje posebno su dizajnirane kako bi se pružila izvanredna udobnost, toplina i funkcionalnost tijekom hladnih zimskih avantura. Ovaj proizvod spaja estetiku i praktičnost muških hlača s potrebama planinara. Namijenjene strastvenim planinarima koje traže izvrsnu ravnotežu između stila i funkcionalnosti.

Hlače pružaju zaštitu od hladnoće zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, posebno naglasak na TexaShield Core materijal. Idealne su za boravak na planinama tijekom hladnijih dana.

Glastal Winter Pants su dizajnirane s brojnim korisnim značajkama za planinare, uključujući praktične džepove za pohranu opreme, elastične materijale za slobodu kretanja i prilagodljivi struk za udobnost tijekom dugih planinarskih tura. Vodoodbojnost i otpornost na vjetar, potrebno za nepredvidive zimske dane.

Pružaju potrebnu udobnost i slobodu pokreta zahvaljujući TexaShield Core materijalu. Hlače su poznate po visokoj kvaliteti izrade, što osigurava trajnost ovih hlača kroz mnoge planinarske sezone.

Ukratko, Glastal Winter Pants su muške hlače za planinarenje koje spajaju udobnost, toplinu i funkcionalnost, čineći ih idealnim izborom za planinare koje žele istraživati planine i prirodu tijekom zime.

TEXASHIELD CORE - materijal otporan na vjetar s visokim stupnjem udobnosti nošenja! Tehnologija TEXASHIELD primarno se koristi za rastezljive softshell predmete, ali također ima značajke u vanjskim materijalima blago izolacijske odjeće. TEXASHIELD CORE je otporan na vjetar, visoko vodoodbojan i prozračan te učinkovito štiti od hladnoće i vjetra. Materijal je rastezljiv, osigurava slobodu kretanja i toplinski izolira putem dodatnog unutarnjeg sloja.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

113,95€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).