Nitecore

EMR10 repeller

110,00 (828,80 kn)

Nitecore

Izvrsna kombinacija repelera i ultrazvuka za vrhunsku zaštitu!

Kao novi proizvod tvrtke Nitecore®, sada je lansiran prijenosni elektronički višenamjenski repeller EMR10. Osim funkcije odbijanja komaraca, opremljen je ultrazvukom s dvije frekvencije za tjeranje štetočina, poput insekata, miševa, zmija, žohara, tvorova i još mnogo toga.

Napajan s dvije izmjenjive 21700 Li-ion baterije, EMR10 može pružiti maksimalno vrijeme rada od 12 sati. Dostupan s unutarnjim i vanjskim načinom rada.

Dvostruke frekvencije ultrazvuka — 25 kHz i 40 kHz, više od frekvencije koju ljudi mogu čuti, idealne su za odbijanje štetočina, poput insekata, miševa, zmija, žohara, tvorova i još mnogo toga. Štoviše, funkcija odbijanja komaraca i ultrazvučna funkcija mogu se aktivirati u isto vrijeme kako bi se postigao bolji učinak inzaštita.

Dostupan s načinima punjenja QC3.0/PD3.0, potrebno je samo 2 sata i 30 minuta da se potpuno napuni EMR10 dok se može koristiti i kao napajanje za punjenje pametnih telefona i ostale elektroničke opreme.

Vodootporan je s oznakom IPX5 i otporan na udarce od 1 m, pogodan za razne aktivnosti na otvorenom, kao što su izleti, planinarenje, rad na otvorenom, roštilj u dvorištu, kampiranje, ribolov i još mnogo toga.

Tablete nisu u opsegu isporuke!

Link na stranicu proizvođača.

Nema na zalihi

Šifra: EMR10 Kategorije: , Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).