Jack Wolfskin

Crosstrail Graphic ženska majica

39,95 (301,00 kn)

Jack Wolfskin

Funkcionalna ženska majica s kojom se osjećate svježe tijekom napornih aktivnosti!

Jack Wolfskin Crosstrail Graphic funkcionalna je majica s kojom se osjećate svježe tijekom napornih aktivnosti.

Materijal TEXADRI vrlo je prozračan, odvaja znoj od kože i iznimno brzo se suši. Dodatno, tkanina je tretirana MICROBAN aditivom čime se smanjuju neugodni mirisi, smanjuje se mogućnost razvoja bakterija te daje dodatni osjećaj svježine.

A ako tražite inspiraciju za svoje sljedeće putovanje, jednostavno morate imati ovu majicu.

TEXADRI materijal brzo upija znoj, odvodi ga s kože i raspoređuju po velikoj površini kako bi se učinkovito povećala brzina isparavanja. Kao rezultat toga, vlaga se može bolje apsorbirati i transportirati, što znači da se materijal brže suši i nakupljanje vlage na koži je minimalizirano. Načelo koje stoji iza ovog vrlo prozračnog materijala je korištenje materijala koji pohranjuju vrlo malo vlage zbog svojih svojstava vlakana, točnije strukture vlakana, koja omogućuje odvođenje vlage do sljedećeg sloja odjeće ili u okolni zrak.   Microban® antimikrobna zaštita tkanine pomaže spriječiti nakupljanje bakterija i gljivica na tekstilu. Također sprječava nastajanje neugodnih mirisa.
Recycled_components

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

37,95€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).