Jack Wolfskin

Crosstrail 25 LT ruksak

Original price was: 139,95€ (1.054,45 kn).Current price is: 104,96€ (790,82 kn).

Jack Wolfskin

Osmišljen ruksak od temelja za turno skijanje kapaciteta 25 L!

Lagani planinarski ruksak s kratkim leđnim dijelom te ga čini idealnim za žensku populaciju. Omogućuje izvanrednu ventilaciju leđa i savršen je za višednevna putovanja. Zahvaljujući “soft-neck” konstrukciji, naramenice su vrlo udobne u području vrata.

Leđni sustav AeroVent pruža najbolju udobnost nošenja u klasi. Udobnost je poboljšana održivom zračnom mrežastom tkaninom koja ima velike pore za optimalnu ventilaciju. Postoji razmak između mrežaste stražnje strane i tijela torbe, što pomaže da vaša leđa ostanu suha. Ergonomske naramenice osiguravaju udobno nošenje.

Vaša se boca s vodom može spremiti u rasklopivu futrolu za bocu na pojasu oko struka, tako da je možete “zgrabiti” kad god vam zatreba. Dodatni patentni zatvarač u obliku slova U s prednje strane omogućuje izravan pristup glavnom pretincu.

Uz više opcija pakiranja – elastične mrežaste torbice sprijeda i sa strane, omče za vezivanje za set štapova za planinarenje i džep unutar poklopca za male predmete – možete nositi sve što vam je potrebno za planinarenje. Ruksak je također pripremljena za smještaj vodenog mjehura.

Glavni materijal i podstava izrađeni su od recikliranih materijala. Mrežasti materijal proizveden je na održiv način i bojan je pomoću našeg inovativnog, bezvodnog postupka FUTURE DYE. Time se štedi 10 litara vode po proizvodu, čime se pridonosi zaštiti okoliša i prirode.

1 na zalihi

Sustainable   AEROVENT - maksimalna cirkulacija zraka fokus je našeg inovativnog AEROVENT sustava za nošenje ruksaka. Mrežasta stražnji materijal održava razmak između leđa i stražnjeg dijela ruksaka čime je  omogućeno cirkuliranje zraka. Ova se konstrukcija koristi u Jack Wolfskin ruksacima namijenjenim za biciklizam i planinarenje.   Future Dye - ekološki prihvatljiviji postupak bojenja. Bojanje postaje održivije zahvaljujući FUTURE DYE – inovativnom procesu bojenja u proizvodnji tekstila. Konvencionalno bojanje uključuje ili bojenje ispredene pređe ili čak stvarne tkanine s bojom i puno vode. Konac ili tkanina stavljaju se u posude s mješavinom vode, boje i kemikalija (kako bi se boja fiksirala na vlaknima) te se nakon toga isperu kako bi se uklonio višak boje. FUTURE DYE djeluje miješanjem obojenih granula s plastičnim granulama kako bi se dobilo obojeno vlakno. Ušteda: 50-70% u vodi , 70-80% u kemikalijama i energiji . Rezultat je kompetentno obojena nit – postojana na UV zračenje i postojana boja.   Bluesign® PROIZVOD je globalno priznata oznaka za ekološku i društvenu učinkovitost
Backlength_S-M   PFC_free   Recycled_components   Reflective_Detail   Sustainable dyeing

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

99,71€      (kn)

Šifra: 2009532_2222_OS Kategorije: , Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).