Dobrodošli u Unimex Outdoor – Vaša destinacija za outdoor avanture i svakodnevnu udobnost!

Kod Unimex Outdoor-a, nismo samo web trgovina: mi smo vaš ulaz u svijet outdoor istraživanja, ali i mjesto gdje ćete pronaći visokokvalitetnu odjeću za svaku prigodu, kako za outdoor avanture, tako i za urbanu sredinu i svakodnevni život. Naša posvećenost pružanju vrhunske opreme za outdoor entuzijaste jednako je snažna kao i naša strast prema avanturi. Obišli smo cijeli svijet kako bismo sastavili kolekciju outdoor opreme, odjeće, obuće, svjetiljki i ruksaka koja neće samo ispuniti vaša očekivanja, već ih i nadmašiti.

Otkrijte Premium Brandove: Jack Wolfskin, Aclima®, Nitecore®

Ponosno vam predstavljamo našu pažljivo odabranu ekipu premium brandova, svaki s vlastitom pričom i posvećenošću izvrsnosti:

  • Jack Wolfskin: Već više od četiri desetljeća, Jack Wolfskin je pionir u proizvodnji inovativne outdoor opreme. Poznat po svojim održivim praksama i pažljivom pristupu detaljima, Jack Wolfskin proizvodi opremu, odjeću i obuću koja se uklapa s prirodom, pružajući maksimalnu udobnost i funkcionalnost.
  • Aclima®: Potječući iz Norveške, Aclima® ima bogato naslijeđe u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda od najfinije Merino® vune. Aclima® nudi asortiman odjeće od Merino® vune koja nudi iznimnu toplinu, a ujedno i prozračnost, osiguravajući vam udobnost u svim vremenskim uvjetima (bilo hladnim ili toplim).
  • Nitecore®: prvi izbor za modernu svjetiljku i alat za osvjetljavanje. Fokusiran na visoke performanse i izdržljivost, Nitecore® svjetiljke su dizajnirane da osvijetle vaš put, bilo da istražujete divljinu ili jednostavno kampirate pod zvijezdama – “Pretvorite noć u dan!”

Odjeća i obuća za svaku prigodu

Naša ponuda odjeće i obuće nije ograničena samo na outdoor aktivnosti. Ovdje ćete pronaći i stilsku i udobnu odjeću i obuću koja će vam služiti za svaku prigodu, od sportskih aktivnosti do opuštenog svakodnevnog života. Naša odjeća i obuća je visokokvalitetna i prilagođena svim vremenskim uvjetima. Bez obzira idete li na avanturu u prirodi, brzinsko trčanje gradom ili se jednostavno opuštate s prijateljima, Unimex Outdoor ima odgovarajući odjevni predmet za vas.

Kvaliteta koja traje kroz sva godišnja doba

Naša posvećenost kvaliteti proteže se na svaki proizvod koji nudimo. Kada se odlučite za kupovinu kod Unimex Outdoor-a, ulažete u opremu koja je proizvedena za izdrži sva godišnja doba. Raznolikost krajolika, od divljih planina do netaknutih plaža, zahtijeva opremu koja se može prilagoditi. Naša selekcija opreme, odjeće i obuće dizajnirana je kako bi vas održala udobnima i zaštićenima tijekom cijele godine, omogućavajući vam da iskusite jedinstvenu ljepotu svake sezone.

Pristupačne avanture za sve

Vjerujemo da bi outdoor istraživanje i svakodnevni komfor trebali biti dostupni svima. Zato smo postavili svoju misiju kako bismo ponudili prihvatljive cijene bez kompromisa na kvaliteti. Vaša outdoor avantura ne bi trebala isprazniti vaš novčanik, i tu smo da vam osiguramo najviše vrijednosti za vaš uloženi novac.

Istražite našu web stranicu i otkrijte svijet mogućnosti za vaše outdoor avanture i svakodnevni život. Od izdržljivih ruksaka koji mogu nositi vaše osnovne potrepštine do visokoprestižne odjeće koja će vas držati toplima i suhima, Unimex Outdoor ima sve što vam treba.

Hvala vam što ste odabrali Unimex Outdoor kao vašeg pouzdanog partnera za sve što se tiče outdoora i svakodnevnog komfora. Pridružite nam se u slavlju duha avanture i ljepote prirodnih čuda Hrvatske, a i šire. Vaše sljedeće veliko outdoor iskustvo i opušteni trenuci u gradu vas čekaju!