Fidlock® je njemačka tvrtka koja postoji već od 2007. Tvrtka koja se primarno bavila zatvaračima za školske torbe, ubrzo nakon počela je proizvoditi i kopče za kacige kojima su omogućili sigurnije zakopčavanje kaciga na inovativan način. Već nakon samo četiri godine poslovanja, Fidlock® je dosegao milijun prodanih zatvarača i kopči.

Danas posjeduju više od 300 patenata u više od 25 zemalja. Također, osim njihovog sjedišta u Hanoveru, posluju sa 60 distributivnih partnera u 40 zemalja diljem svijeta. Fidlock posebnu pažnju posvećuje inovativnosti, a tvrde kako je bitno pamtiti proizvod na pozitivan način, pogotovo ako su napravljeni od specijalnih komponenti koji im pomažu da se razlikuju na tržištu. Od drugih ih ističe to što Fidlock® koristi magnetički zatvarač za brže oslobođenje prilikom otpuštanja, i mehaničko zatvaranje zbog dodatne sigurnosti.

Fidlock® uspješno posluje uz različite skupine proizvoda koji su primjenjivi tijekom posla, rekreacije ili u svakodnevnom životu. Tijekom godina počeli su se baviti proizvodnjom zatvarača, kopči, remenja i vodootpornih džepova za odlaganje telefonskih ili drugih uređaja. Bave se i proizvodnjom pojaseva za dječje sjedalice koji pružaju bezbrižnost tijekom vožnje i sprečavaju pomicanje tijekom vožnje.

Fokus pridaju udobnosti, ali i multifunkcionalnosti svojih proizvoda.
Jedan od sektora proizvodnje kojima se bave vezan je za „outdoor“ aktivnosti, tj. sportske aktivnosti. TWIST bidoni i držači za bidone su novi revolucionarni način pričvršćivanja putem magneta. Cilj ovog proizvoda bilo je omogućiti jednostavnije i bolje držanje bidona prilikom vožnje bicikla, planinarenja i ostalih aktivnosti, čime se znatno pridonosi sigurnosti korisnika. Držač se s bidonom spoji snažnim magnetima, te ju je moguće pričvrstiti na bicikl ili planinarski ruksak. Magneti sprečavaju ispadanje i pomicanje, a skida se tako što se bidon zakrene .

HIP BELT remen osvojio je nagradu za Dizajn i inovaciju u 2024. godini. Dizajniran je u svrhu pohranjivanja stvari bez osjećaja neugodnosti, a sadrži veliki pretinac i dva dodatna džepa za držanje manjih stvari. Također, pretinac za bocu napravljen je specifično za TWIST bocu kako bi osigurao idealnu hidrataciju i spriječio ispadanje boce tijekom aktivnosti.

Fidlock

Fidlock HERMETIC sistem

59,99 (451,99 kn)

Fidlock

bikepacking, Fidlock sistem

Bikepacking torbe

PUSH saddle bag 400 torbica

54,99 (414,32 kn)

Fidlock

Twist Sistem

39,99 (301,30 kn)

Fidlock

Twist Sistem

49,99 (376,65 kn)

Fidlock

Twist Sistem

44,99 (338,98 kn)

Fidlock

Twist Sistem

49,99 (376,65 kn)

Fidlock

bikepacking, Fidlock sistem

79,99 (602,68 kn) 89,99 (678,03 kn)
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).